Nyt fra SUF uge 45 2025
Juleafslutning og middag efter SOU-møde den 2. december
Efter SOU-mødet d. 2. december har forvaltningen bestilt bord til middag på Restaurant Puk på Vandkunsten 8, København K.
I har for en rum tid siden fået en invitation i kalenderen, og de fleste af jer har svaret, og vi har alene modtaget et enkelt afbud.
For dem er jer, der deltager, har restauranten brug for, at I på forhånd vælger en menu (se muligheder for forretter og hovedretter nedenfor).
Lad os også endelig vide, hvis I har allergier eller andet, vi bør tage højde for i forbindelse med maden.
Frist for indmelding er d. 25. november klokken 12.00 til udvalgssekretær Nicoline Asta Clement, på ar13@kk.dk eller 29381262.
Forretter
- Røget laks med pocheret æg, spinat, muskatnød og hollandaisesauce. Serveret på surdejsbrød
- Cremet jomfruhummer bisque med håndpillede koldvandsrejer og frisker urter.
- (Vegetar) Avocado med pocheret æg, spinat, muskatnød og hollandaisesauce. Serveret på surdejsbrød
- (Vegetar) Salade de chèvre chaud. Rødbedetartar, sesam, ristede cashewnødder, balsamico og sommersalat. Serveret på surdejsbrød.
Hovedret
- Oksefilet serveret på en massiv egetræstallerken med pommes duchesse, rødvinsglaserede skalotteløg, kryddersmør og demi-glace
- Traditionel dansk servering af torsk med kartoffelpuré, bacon, kapers, rødbede og sennepssauce
- (Vegetar) PUK’s blomkål – serveret med stegte kapers, cashewnødder, dansk gammelknasost, friske krydderurter og brunet smør
Dessert
- (Vegetar) Traditionel dansk citronfromage med flødeskum, knas og citron