Nyt fra SUF uge 45 2025

Til Sundheds- og Omsorgsudvalget. Hermed denne uges Nyt fra SUF.

Juleafslutning og middag efter SOU-møde den 2. december

Efter SOU-mødet d. 2. december har forvaltningen bestilt bord til middag på Restaurant Puk på Vandkunsten 8, København K.  
I har for en rum tid siden fået en invitation i kalenderen, og de fleste af jer har svaret, og vi har alene modtaget et enkelt afbud.  

For dem er jer, der deltager, har restauranten brug for, at I på forhånd vælger en menu (se muligheder for forretter og hovedretter nedenfor).

Lad os også endelig vide, hvis I har allergier eller andet, vi bør tage højde for i forbindelse med maden.

Frist for indmelding er d. 25. november klokken 12.00 til udvalgssekretær Nicoline Asta Clement, på ar13@kk.dk eller 29381262. 

Forretter 

  • Røget laks med pocheret æg, spinat, muskatnød og hollandaisesauce. Serveret på surdejsbrød
  • Cremet jomfruhummer bisque med håndpillede koldvandsrejer og frisker urter.
  • (Vegetar) Avocado med pocheret æg, spinat, muskatnød og hollandaisesauce. Serveret på surdejsbrød
  • (Vegetar) Salade de chèvre chaud. Rødbedetartar, sesam, ristede cashewnødder, balsamico og sommersalat. Serveret på surdejsbrød.

Hovedret 

  • Oksefilet serveret på en massiv egetræstallerken med pommes duchesse, rødvinsglaserede skalotteløg, kryddersmør og demi-glace
  • Traditionel dansk servering af torsk med kartoffelpuré, bacon, kapers, rødbede og sennepssauce
  • (Vegetar) PUK’s blomkål – serveret med stegte kapers, cashewnødder, dansk gammelknasost, friske krydderurter og brunet smør

Dessert

  • (Vegetar) Traditionel dansk citronfromage med flødeskum, knas og citron